Alapítványunk célja

Alapítványunk célja, hogy olyan elméleti és gyakorlati ismereteket adjunk át Önnek, amelyek segítségével teljesebbé válhat az élete.

Tapasztalataink szerint az életnek három olyan fő területe van, amelyek tudatos és gyökeres megváltoztatása az életminőség ugrásszerű javulását eredményezi:

  • Egészséges életmód, életszemlélet
  • Fenntartható fejlődés, önellátás, ökológia
  • Lelki egészség - Bibliaismeret

Előadásainkkal és képzéseinkkel szeretnénk hozzásegíteni Önt egészsége javításához, fenntartásához, és a hosszabb, teljesebb élethez. Képzési rendszerünket a felmerülő igényeknek megfelelően folyamatosan bővítjük.

Kiadványainkkal a testi-lelki egészséget, az ökológiai szemléletet, az önellátó gazdálkodás fontosságát kívánjuk népszerűsíteni. Bibliai Akadémiánkon a Biblia gondolatrendszerével és összefüggéseivel ismerkednek meg a hallgatók, valamint a gyakorlatban is elsajátíthatják a Biblia tanulmányozásának hatékony módszerét. Akadémiánk – függetlenül a felekezeti vagy világnézeti hovatartozástól – mindenkit szeretettel vár.

A 2006-ban létrehozott Vissza a Gyökerekhez Alapítvány székhelye Veszprémben található, de az ország több városában is – különösen a fővárosban – jelen vagyunk programjainkkal. Projektjeink megvalósításában önkéntesek segítenek.