Havi kiadványunk

2011.februárjától "Lámpás és lándzsa" címen havi kiadvánnyal jelentkezünk. Fő témaköreink az önellátás, az egészség és a lelki élet. Egészségünk és lelki életünk szoros összefüggése nem szorul különösebb bizonyításra, s ezekre talán a legalkalmasabb környezet a vidék, a természet közelsége.

Írásaink célja, hogy közösen gondolkodjunk az Olvasóval. Az előbb említett témakörök természetesen átfedésben vannak egymással és az összefüggések felismerése során megértjük, hogy milyen izgalmas a teremtett világ, és mindenből, ami körülvesz minket tanulhatunk valamit.

A gondolatok közkincsek, ezért kiadványunk ingyenes és bízunk abban, hogy ennek segítségével sok olyan emberhez is eljuthatnak a felismeréseink, meglátásaink, akikkel egyébként személyesen nem tudnánk találkozni.

Szeretettel várjuk az Ön visszajelzéseit is.

Kiadványunkat adományokból tartjuk fenn. 

A "Letöltések" menüpontban elérhető folyóiratunk első száma. Az újságnak saját honlapja lesz hamarosan, ennek elkészítése folyamatban van.

 

Kedves Olvasóink!

Köszönjük, hogy ilyen szeretettel és érdeklődéssel fogadták az újságunkat.

Olvasóink jelezték, hogy egyrészt szívesen fizetnének a kiadványért, ezzel is támogatva Alapítványunk tevékenységét, másrészt kiderült, hogy az eddigi gyakorlat szerint, sajnos nem jut el minden érdeklődőhöz a lap.

  Mivel a lapot továbbra sem pénzért, előfizetés fejében szeretnénk terjeszteni, egy baráti kör jellegű támogatói rendszert szeretnénk szervezni Alapítványunk számára. Ennek részleteit - mihelyst a terv kikristályosodik - honlapunkon közzétesszük.

     A szerkesztőség